Υλικά συνταγής
1 κουταλιά ψιλοκοµµένα µικρά αγγουράκια τουρσί (Gherkins)
1 µεγάλο αβγό, ελαφρά χτυπηµένο
2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή κεφαλοτύρι
1 κουταλιά πολύ ψιλοκοµµένο σχινόπρασο ή φρέσκο κρεµµυδάκι
σπρέι λαδιού ή λίγο ελαιόλαδο
1 φλ. µαγιονέζα (µειωµένων λιπαρών καλύτερα)
1 κουταλιά πολύ ψιλοκοµµένο µαϊντανό
2 κουταλιές ψιλοκοµµένο µαϊντανό
2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά)
4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα
1 κουταλιά στραγγισµένη, ψιλοκοµµένη κάπαρη