Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Χταπόδι γιουβέτσι με τοματίνια, κάπαρη και ελιές

Χταπόδι γιουβέτσι με τοματίνια, κάπαρη και ελιές

24 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Χταπόδι γιουβέτσι με τοματίνια, κάπαρη και ελιές

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι
10 γρ. άνηθο, ψιλοκομμένο
20 γρ. ελιές καλαμών, σε φιλέτα
ΕΛΙΕΣ
ΚΑΠΠΑΡΗ
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
250 γρ. κριθαράκι Misko
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
30 γρ. ελαιόλαδο
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ελαιόλαδο
300 γρ. ντοματίνια, σε χοντρές ροδέλες
ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
10 γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
100 γρ. πιπεριά κόκκινη, σε μικρά καρέ
ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ
5 γρ. σκόρδο, σε φέτες
ΣΚΟΡΔΟ
1 κιλό χταπόδι, κομμένο σε μερίδες
ΧΤΑΠΟΔΙ
600 γρ. νερό
20 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη, κομμένη

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...