Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ›
 

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Huli

Εκμεταλευτείτε το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των χρηστών για το Huli και προβληθείτε σε αυτούς που αναζητούν ακίνητα. Επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο θέσεων προβολής. Το ευέλικτο και δυναμικό μοντέλο εγγυάται το κόστος βάσει απόδοσης.

 

Προσθέστε τα ακίνητά του μεσιτικού σας γραφείου, εύκολα μέσω γέφυρας ή χειροκίνητα

 
Χρειάζεται μόνο ένα αρχείο xml με τα ακίνητα του γραφείου.
Από το διαχειριστικό μπορείτε να προσθέσετε ακίνητα χειροκίνητα, να διαχειριστείτε τις πληροφορίες του γραφείου σας και να δείτε τα στατιστικά σας.
 

Ένα δίκαιο μοντέλο χρέωσης

 

Πληρώνετε για πραγματική επισκεψιμότητα

Το Huli μπορεί να διασφαλίσει ότι οι επισκέψεις αφορούν μόνο πραγματικούς χρήστες. Όχι μηχανές αναζήτησης ή άλλα αυτοματοποιημένα συστήματα.

Καθορίστε μόνοι σας τον προϋπολογισμό σας

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στο γραφείο σας. Εάν υπερβείτε το όριο των ενεργών ακινήτων θα εξακολουθήσουμε να δείχνουμε τα πιο πρόσφατα ακίνητα μέσα στο όριο.

Δωρεάν κόστος συμμετοχής χωρίς ετήσιες συνδρομές

Η εγγραφή για λογαριασμό είναι δωρεάν. Θα πληρώσετε μόνο το κόστος του πακέτου που θα επιλέξετε. Δεν υπάρχουν παγίδες ή άλλα κρυφά κόστη.
 

Δείτε στα στατιστικά σας προβολές ακινήτων από χρήστες που πραγματικά τους ενδιαφέρει

Για να θεωρηθεί έγκυρη μια προβολή θα πρέπει ο χρήστης να είναι πραγματικός και να παραμείνει στην καρτέλα για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα. Επίσης δε λαμβάνουμε υπ'όψιν επισκέψεις από τον ίδιο χρήστη στην ίδια καρτέλα σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Μέσα από το διαχειριστικό μπορείτε να δείτε στατιστικά και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα των ακινήτων σας.

 
Περισσότερα τηλεφωνήματα! Περισσότερες πωλήσεις!
 

Τι περιλαμβάνει κάθε πακέτο προβολής

Σε όλα τα πακέτα προσφέρουμε ένα διαχειριστικό περιβάλλον. Τα χαρακτηριστικά του διαχειριστικού είναι διαθέσιμα για όλα τα πακέτα προβολής ανεξάρτητα από τον όγκο των θέσεων προβολής

 
Προβολή, προσθήκη και διαχείριση των ακινήτων σε όλο το δίκτυο του Huli
Στατιστικά για την επισκεψιμότητα του γραφείου
Διαχείριση των πληροφοριών του γραφείου π.χ. διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.
Προσθήκη λογότυπου γραφείου
Σήματα συνεργάτη
Μπορείτε να προσθέσετε στο site σας ένα κουμπί με τη βαθμολογία του γραφείου σας στο Huli. Προτρέποντας τους πελάτες σας να σας βαθμολογήσουν στο Huli, ενισχύετε το brand σας, ενώ βοηθάτε άλλους χρήστες να μάθουν για εσάς
 

Διαθέσιμα πακέτα προβολής

Στο Huli θα βρείτε ευέλικτα πακέτα για όλα τα γραφεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές και περισσότερες πληροφορίες

 
50 αγγελίες ακινήτων
250 αγγελίες ακινήτων
500 αγγελίες ακινήτων
1000 αγγελίες ακινήτων
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα προβολής ή για περισσότερες από 1000 θέσεις επικοινωνήστε μαζί μας.