Κορυφή
Διαβάστε τη συνταγή για Ψάρι σουφλέ
Ψάρι σουφλέ https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/DYocdcpluscdcperc2fVa2VcdcpluszDKob1i2UJWx3JtK289J9oTtebxWoE0il07o4tD2xlTzajoJqhLl98ll6xiwzwBUcdcperc2fIEJGf7chG5aZw9e0hN9U9a3nRGZcUNKccdcperc3d_5.jpg
Ψάρι σουφλέ
0 κριτικές

Ψάρι σουφλέ

Χρυσές συνταγές,   11 υλικά, Άγνωστος χρόνος,   5-6 μερίδες,   0 κριτικές
Τα υλικά της συνταγής
  • 3 αβγά χωρισμένα
  • 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο)
  • 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι
  • 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο + λίγο επιπλέον για άλειμμα
  • 1 ½ φλ. γάλα
  • 1/3 φλ. άσπρου κρασιού
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού + 1 κοφτό κουταλάκι ψιλό ξύσμα
  • 1 ½ κουταλάκι μουστάρδα
  • Βράζετε σε μια πλατύστομη, ρηχή κατσαρόλα ή μεγάλο βαθύ τηγάνι, 3/4 φλ. νερό με το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε μέσα τα φιλέτα του ψαριού (τεμαχισμένα αν είναι μεγάλα) και τα αφήνετε μέχρι να κοχλάσουν. Σκεπάζετε την κατσαρόλα (ή το τηγάνι) και τα β...
  • αλάτι, πιπέρι.
  • 1 ½ φλ. τριμμένο τυρί (τσένταρ ή γκούντα)
Ψάρια / Θαλασσινά Συνταγές με αυγά Συνταγές με μπακαλιάρος
Δείτε τις οδηγίες μαγειρέματος

0 κριτικές (0 από 5 αστέρια)

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν