Διαβάστε τη συνταγή για Ψάρι σουφλέ

Ψάρι σουφλέ

Ψάρι σουφλέ https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/0dg3zC9BNM67uU7fjhLEUWHEhX4JWlfsj75bPGmp1A882MwGK5Mcdcplusp9nOykISrb71Zs2sDzrCzKSZGkybJyD8UEVtcdcperc2fcdcperc2fQ9ScRJDrp5ScDHNKIcdcperc3d_5.jpg
Η συνταγή έχει 11 υλικά

Ψάρι σουφλέ

Χρυσές συνταγές, Υλικά: 11, Χρόνος: Άγνωστος, Μερίδες: 5-6 μερίδες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

4 κοφτές κουταλιές αλεύρι
3 αβγά χωρισμένα
4 κοφτές κουταλιές βούτυρο + λίγο επιπλέον για άλειμμα
1 ½ φλ. γάλα
1/3 φλ. άσπρου κρασιού
1 κουταλιά χυμό λεμονιού + 1 κοφτό κουταλάκι ψιλό ξύσμα
1 ½ κουταλάκι μουστάρδα
Βράζετε σε μια πλατύστομη, ρηχή κατσαρόλα ή μεγάλο βαθύ τηγάνι, 3/4 φλ. νερό με το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε μέσα τα φιλέτα του ψαριού (τεμαχισμένα αν είναι μεγάλα) και τα αφήνετε μέχρι να κοχλάσουν. Σκεπάζετε την κατσαρόλα (ή το τηγάνι) και τα β...
350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο)
αλάτι, πιπέρι.
1 ½ φλ. τριμμένο τυρί (τσένταρ ή γκούντα)

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν

Επιστροφή στην κορυφή