Υλικά συνταγής
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο + λίγο επιπλέον για πασπάλισμα ταψιού
1 μέτριο ματσάκι άνηθο, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια του, ψιλοκομμένο
2 μεγάλα αυγά ελαφρώς χτυπημένα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
1 μικρό ματσάκι δυόσμο, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια του, ψιλοκομμένο
8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για άλειμμα ταψιού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 γρ. κατσικίσιο τυρί μαλακό, σε κομματάκια
200 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη