Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Σουτζουκάκια Σμυρνέικα με ελιές και πουρέ πατάτας

Σουτζουκάκια Σμυρνέικα με ελιές και πουρέ πατάτας

21 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Σουτζουκάκια Σμυρνέικα με ελιές και πουρέ πατάτας

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1 κ.γ. αλάτι (ή κατά βούληση)
1½ κ.γ. αλάτι (ή κατά βούληση)
180 γρ. κρύο βούτυρο
60 γρ. (1/4 κούπας) γάλα
1 κούπα πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
240 γρ. (1 κούπα) κόκκινο κρασί
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κούπα (250 γρ.) τομάτα κονκασέ
2 κούπες (500 γρ.) ελαφρώς συμπκνωμένο χυμό τομάτας ή τομάτα στον τρίφτη
1½ κιλά πατάτες (περίπου 3 μεγάλες πατάτες)
Για τον πουρέ πατάτας
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 μεγάλες ή 5 μικρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1½ κ.γ. κίμινο