Υλικά συνταγής
1 μικρό ξερό κρεμμύδι (90 γρ. περίπου), ψιλοκομμένο
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
600 γρ. μελιτζάνες, κομμένες κυδωνάτες
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
500 γρ. ντομάτες ολόκληρες κονσέρβας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2-3 πρέζες τζίντζερ σε σκόνη
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
1 πρέζα αστεροειδή γλυκάνισο