Υλικά συνταγής
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
3 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
350 ml ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
4 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
4 μεγάλες πατάτες, βρασμένες με τη φλούδα τους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 μεγάλες φρέσκες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μικρά στικς ή μικρά καρεδάκια
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη