Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού κρασί λευκό
3-4 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 – 3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό παστό μπακαλιάρο (ή 800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο)
3 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400 γρ.)
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού μαύρες σταφίδες