Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ριγκατόνι με μανιτάρια, προσούτο και γκοργκοντζόλα

Ριγκατόνι με μανιτάρια, προσούτο και γκοργκοντζόλα

24 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ριγκατόνι με μανιτάρια, προσούτο και γκοργκοντζόλα

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

400 γρ. ζωμός κοτόπουλο
200 γρ. κρασί λευκό
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
150 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
30 γρ. ελαιόλαδο
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
250 γρ. μανιτάρια λευκά, σε μεγάλο καρέ
250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, σε μεγάλα κομμάτια
ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
200 γρ. προσούτο, κομμένο σε μέτριο καρέ
50 γρ. προσούτο
ΠΡΟΣΟΥΤΟ
προσούτο τραγανό, σπασμένο
10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
ΣΚΟΡΔΟ
300 γρ. τυρί κρέμα
15 γρ. θυμάρι, φρέσκο, ολόκληρο με κοτσάνι
ΘΥΜΑΡΙ
260 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ