Υλικά συνταγής
? φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο
1/2 ματσάκι φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
400 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
150 γρ. βούτυρο λιωμένο (ή μισό βούτυρο + μισό ελαιόλαδο)
λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού
1 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες καλά στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτά, μικρά στικς
400 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1½ φλ. τσαγιού καλαμποκάλευρο