Υλικά συνταγής
1 καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μεγάλα καρέ
3 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγες ροδελίτσες σέλερι για το σερβίρισμα
400 γρ. πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
800 γρ. ανάμεικτα φιλέτα ψαριών για ψαρόσουπα (θα τα βρείτε έτοιμα, συσκευασμένα, στους καταψύκτες των Σ.Μ.)
1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε λεπτές ροδέλες