Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Τερίν κοτόπουλου με χαλεπιανά και κουμανταρία

Τερίν κοτόπουλου με χαλεπιανά και κουμανταρία

15 υλικά Χρόνος Άγνωστος 6-8 μερίδες

Τερίν κοτόπουλου με χαλεπιανά και κουμανταρία

Περισσότερες συνταγές από Χρυσές συνταγές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

4 κοφτές κουταλιές ξεπαγωμένο βούτυρο
4 κουταλιές γιαούρτι
1 φύλλο δάφνης
1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου, τα μισά περασμένα από τη μηχανή του κιμά στο κρεοπωλείο, τα υπόλοιπα κομμένα με μαχαίρι σε πολύ ψιλά κομματάκια
300 ml κρέμα γάλακτος (1 φλ. + 4 κουταλιές)
2 εσαλότ (Shallots) ή 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού, αλάτι, άσπρο πιπέρι.
3 κουταλιές μαγιονέζα
Σος λεμόνι-μαγιονέζα:
1 ½ κοφτό κουταλάκι μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι μπαχαρικά ανάμικτα σε σκόνη (Mixed Spice)
αλάτι, πιπέρι.
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κουταλάκι ξεφυλλισμένο φρέσκο θυμάρι
 

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...