Υλικά συνταγής
4 κοφτές κουταλιές ξεπαγωμένο βούτυρο
1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου, τα μισά περασμένα από τη μηχανή του κιμά στο κρεοπωλείο, τα υπόλοιπα κομμένα με μαχαίρι σε πολύ ψιλά κομματάκια
300 ml κρέμα γάλακτος (1 φλ. + 4 κουταλιές)
2 εσαλότ (Shallots) ή 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού, αλάτι, άσπρο πιπέρι.
1 ½ κοφτό κουταλάκι μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι μπαχαρικά ανάμικτα σε σκόνη (Mixed Spice)
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κουταλάκι ξεφυλλισμένο φρέσκο θυμάρι