Υλικά συνταγής
30-40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πασπάλισμα
3 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού (Σπιτικός ή φτιαγμένος με κύβο)
3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 συσκευασία (500 γρ.) Τομάτα στον τρίφτη εμπορίου
1 γεμάτο κ.γ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κοφτή κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κιλό χοιρινή σπάλα (ή άλλο κομμάτι επιλογής σας όπως χοιρινό λαιμό )