Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ψαρονέφρι τυλιγμένο με προσούτο και σάλτσα βουτύρου

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με προσούτο και σάλτσα βουτύρου

25 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με προσούτο και σάλτσα βουτύρου

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι
50 γρ. Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ
ΒΟΥΤΥΡΟ
200 γρ. ζωμό κοτόπουλο
50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
30 γρ. ελαιόλαδο
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
20 γρ. μέλι
ΜΕΛΙ
50 γρ. μουστάρδα Dijon
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ (dijon)
60 γρ. ξύδι βαλσάμικο
ΞΙΔΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΛΕΥΚΟ
120 γρ. προσούτο, σε λεπτές φέτες
ΠΡΟΣΟΥΤΟ
30 γρ. σκόρδο, σε λεπτές φέτες
ΣΚΟΡΔΟ
50 γρ. σταφίδα
ΣΤΑΦΙΔΑ
5 γρ. δεντρολίβανο, φύλλα, ψιλοκομμένα
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 μπαλοτίνες ψαρονέφρι
2 τεμ. χοιρινό ψαρονέφρι (250γρ. περίπου το καθένα)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...