Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Μοσχάρι λεμονάτο με σέλινο και καρότα

Μοσχάρι λεμονάτο με σέλινο και καρότα

12 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Μοσχάρι λεμονάτο με σέλινο και καρότα

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1/2 κ.γ. σπόροι μάραθου, χονδροκοπανισμένοι (στα μπαχαράδικα) ή 1/2 κ.γ. σπόροι κόλιανδρου ή 1 κ.γ. ξερός δυόσμος, τριμμένος (με διαφορετικά γευστικά αποτελέσματα)
3 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ψιλά καρέ
100 ml ελαιόλαδο
1 λίτρο ζεστό νερό ή ζωμό βοδινού ή λαχανικών
1-2 λεμονιών ο χυμός (ανάλογα με το πόσο σας αρέσει)
1 κιλό μοσχάρι, κατά προτίμηση σπαλομίτα ή σπάλα, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γρ. σέλινο (τα φύλλα και τα τρυφερά κλωνάρια), καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ή 1 κ.σ. ξερό θυμάρι, τριμμένο
1 δαφνόφυλλο