Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κατσικάκι κρασάτο με πατάτες φουρνιστές και τηγανιτές

Κατσικάκι κρασάτο με πατάτες φουρνιστές και τηγανιτές

12 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κατσικάκι κρασάτο με πατάτες φουρνιστές και τηγανιτές

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 φύλλα δάφνης
2½ κιλά κατσικάκι “χεράκι” και σβέρκο με το κόκκαλο, κομμένο σε μερίδες
Για το κατσικάκι
1½ λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί (ίσως χρειαστεί λίγο ακόμη) κατά προτίμηση Beaujolais
2 μεγάλα, ξερά κοκκινόφλουδα κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
60 ml ελαιόλαδο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
10-12 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, ολόκληρες με τη φλούδα τους, πλυμένες και σχολαστικά βουρτσισμένες, καλά σκουπισμένες
700-800 γρ. χοντρό θαλασσινό αλάτι (για να στρώσετε στη βάση ενός ταψιού που να χωράει τις πατάτες χαλαρά)
Για τις πατάτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
5-6 κλαράκια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια τους ή 1 γεμάτη κ.σ. αποξηραμένο

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...