Υλικά συνταγής
2½ κιλά κατσικάκι “χεράκι” και σβέρκο με το κόκκαλο, κομμένο σε μερίδες
1½ λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί (ίσως χρειαστεί λίγο ακόμη) κατά προτίμηση Beaujolais
2 μεγάλα, ξερά κοκκινόφλουδα κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
10-12 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, ολόκληρες με τη φλούδα τους, πλυμένες και σχολαστικά βουρτσισμένες, καλά σκουπισμένες
700-800 γρ. χοντρό θαλασσινό αλάτι (για να στρώσετε στη βάση ενός ταψιού που να χωράει τις πατάτες χαλαρά)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
5-6 κλαράκια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια τους ή 1 γεμάτη κ.σ. αποξηραμένο