Υλικά συνταγής
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Για τη σάλτσα γιαουρτιού με βότανα
γιαούρτι και φρέσκος δυόσμος για το σερβίρισμα
1 κ.γ. αποξηραμένο δυόσμο
500 γρ. ζυμαρικό κουσκουσάκι - χυλοπιτακι ψιλό ή άλλο μικρό ζυμαρικό ή ρύζι
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά
2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
2 καυτερές πιπεριές φρέσκες (προαιρετικά)
2 πιπεριές πράσινη και κόκκινη
1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη