Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κανελόνια με σπανάκι και φρέσκια αναρή

Κανελόνια με σπανάκι και φρέσκια αναρή

15 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κανελόνια με σπανάκι και φρέσκια αναρή

Περισσότερες συνταγές από Χρυσές συνταγές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

½ φλ. αλεύρι χωριάτικο
2 αβγά
1 φλ.γάλα
1 φλ. γιαούρτι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Πλένετε το σπανάκι και το τεμαχίζετε σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο. Αφού μαραθούν τα λαχανικά, προσθέτετε την αναρή, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Σε μια άλλη κατσαρόλα...
αλάτι,πιπέρι.
1 φλ. πράσο ψιλοκομμένο
2 δέσμες σπανάκι
½ φλ. φέτα
1 φλ.νερό
½ κιλό αναρή φρέσκια
1 πακέτο κανελόνια
Tip Εκτός από κανελόνια με τη συγκεκριμένη γέμιση μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα λαζάνια
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...