Υλικά συνταγής
600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, λίγο ελαιόλαδο για λάδωμα ταψιού
1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κύβους 1½-2 εκ. περίπου
1 γεμάτο κ.γ. μπαχαρικά ανάμικτα σε σκόνη (κανέλα, γαρίφαλο, κύμινο, πάπρικα)
2 κουτιά (400 γρ. το ένα) ντοματάκια κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
120 γρ. τυρί φέτα ψιλο-θρυμματισμένη
5-6 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη