Υλικά συνταγής
1 κ.γ. βούτυρο για το τηγάνισμα
1? φλ. τσαγιού (300 ml) ζωμός κοτόπουλου
2/3 φλ. τσαγιού (160 ml) κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
3 κ.γ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 κ.γ. αλάτι + 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
αλάτι και πιπέρι μετά από δοκιμή
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1 κ.γ. κορν φλάουν διαλυμένο σε 2-3 κ.σ. νερό
1/2 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα