Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Πένες τρικολόρε με κάπαρη ελιές σκόρδο και ντοματίνια

Πένες τρικολόρε με κάπαρη ελιές σκόρδο και ντοματίνια

12 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Πένες τρικολόρε με κάπαρη ελιές σκόρδο και ντοματίνια

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1/2 φλ. ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι σε φέτες (αυξομειώστε την ποσότητα κατά βούληση)
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
60 ml ελαιόλαδο
1 συσκευασία, 500 γρ., ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας
8-10 Τοματίνια κατά προτίμηση “βελανίδια” (αυξομειώστε την ποσότητα κατά βούληση)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3/4 φλ. τσαγιού ζεστό νερό
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί ή 1 σφηνάκι κονιάκ
βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο ή αποξηραμένο για το σερβίρισμα
1 συσκευασία, 500 γρ., Πένες Τρικολόρε
1/3-1/2 φλ. κάπαρη ξαλμυρισμένη (ποσότητα κατά βούληση)

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...