Υλικά συνταγής
2 καρότα καθαρισμένα, κομμένα στα 2
2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
? φλ. τσαγιού κρασί κόκκινο
1/2 φλ. τσαγιού κρασί λευκό
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα 4
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 μεγάλα κυδώνια καθαρισμένα, κομμένα «κυδωνάτα», αλειμμένα με λεμόνι
6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλο πράσο καθαρισμένο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
3-4 κλωνάρια σέλινο, χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
? φλιτζανιού σταφίδες ξανθές
2 φλ. τσαγιού ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, τριμμένη (περασμένη στο μπλέντερ)
? φλ. τσαγιού καρύδια χοντροτριμμένα