Υλικά συνταγής
4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές
1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτά φετάκια.
½ φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού +1 ½ κουταλάκι ξύσμα
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες
½ κοφτό κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη
1 φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο)
1 φλ. ζωμό κότας (φτιαγμένος με νερό και ½ κύβο)
1 φλ. κορν φλάουερ + 2 κοφτές κουταλιές επιπλέον, διαλυμένες σε 2 κουταλιές νερό
(ή περισσότερη) καυτερή σος τσίλι (Chilli Sauce)