Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Τα πιο τραγανά κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Τα πιο τραγανά κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Τα πιο τραγανά κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y14rM1Tt5i1JFABJX5HdjKTpW4Bq9q6QkEk4qQTAvLBaZw9lgZAx13wgi6397SyvFYDgKK8wSGaF_5.jpg
Η συνταγή έχει 10 υλικά

Τα πιο τραγανά κουλουράκια με κρασί και ελαιόλαδο

Sintayes, Υλικά: 10, Χρόνος: Άγνωστος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο (όσο πάρει/περίπου 900-950 γρ.)
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1 ποτήρι του νερού λευκό ξηρό κρασί
2 ποτήρια του νερού λάδι (μπορείτε να βάλετε μόνο ελαιόλαδο ή για πιο ελαφριά γεύση ½ ελαιόλαδο+½ σπορέλαιο ή μόνο σπορέλαιο) + επιπλέον για άλειμμα ταψιών
ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
1? σακουλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. γαρύφαλλο
2 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. σόδα
½ – ? ποτήρι του νερού καβουρδισμένο σουσάμι (προαιρετικά)
Επιστροφή στην κορυφή