Υλικά συνταγής
2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
τριμμένο τυρί (παρμεζάνα, ή κεφαλοτύρι, ή μυζήθρα ξερή) και ψιλοκομμένο δυόσμο και θυμάρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
500-600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους 2,5 εκ.
1/2 φλ. τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
1½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1½ κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
1/2 κιλό ζυμαρικό λιγκουίνι ή φετσουτσίνι