Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

18 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού
1 φύλλο δάφνης
2 κ.γ. ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή
1 μεγάλο καρότο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
250 γρ. μανιτάρια καφέ ή λευκά, κομμένες σε φέτες
1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2-3 κ.σ. πελτές ντομάτας [*]
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 στικ κανέλας
2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
παρμεζάνα (ή άλλο τυρί επιλογής σας) τριμμένη για το σερβίρισμα
2 μέτρια κλωνάρια σέλερυ, ψιλοκομμένα
2 κονσέρβες (800 γρ. σύνολο) ολόκληρα πομοντόρια αποφλοιωμένα σε χυμό, ψιλοκομμένα

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...