Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y1maMqGo6NiQnRw25P2mHWZLmBYS4WpAJn8mLVVC7kqtLypHsesdQRhredEZlxQ0pwcdcperc3dcdcperc3d_5.jpg
Η συνταγή έχει 18 υλικά

Παπαρδέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια ραγού

Sintayes, Υλικά: 18, Χρόνος: Άγνωστος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

2 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού
1 φύλλο δάφνης
2 κ.γ. ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή
1 μεγάλο καρότο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
250 γρ. μανιτάρια καφέ ή λευκά, κομμένες σε φέτες
1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2-3 κ.σ. πελτές ντομάτας [*]
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 στικ κανέλας
2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
παρμεζάνα (ή άλλο τυρί επιλογής σας) τριμμένη για το σερβίρισμα
2 μέτρια κλωνάρια σέλερυ, ψιλοκομμένα
2 κονσέρβες (800 γρ. σύνολο) ολόκληρα πομοντόρια αποφλοιωμένα σε χυμό, ψιλοκομμένα
Επιστροφή στην κορυφή