Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Γαμοπίλαφο με τσιγαριαστό κατσικάκι

Γαμοπίλαφο με τσιγαριαστό κατσικάκι

9 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Γαμοπίλαφο με τσιγαριαστό κατσικάκι

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

½-1κ.σ. στακοβούτυρο (ή βούτυρο γάλακτος πρόβειο ή αγελάδος. Ποσότητα και το είδος βουτύρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
2 κιλά κατσικάκι (κομμάτια μετρίως λιπαρά, αλλά όχι άπαχα, από όποιο μέρος του ζώου θέλετε, τεμαχισμένα με το κόκαλο σε κομμάτια περίπου 4 εκ.)
150 ml κρασί λευκό, ξηρό
1 κρεμμύδι ξερό, χοντροκομμένο
100 ml ελαιόλαδο
1 λεμονιού το χυμό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
300 γρ. ρύζι γλασέ , πλυμένο και στραγγισμένο
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...