Υλικά συνταγής
7-8 μικρά κομματάκια (κύβοι 1 εκ.) βούτυρο
200 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη (το 1 φλ. για τη μπεσαμέλ)
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-1½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα
10 μεσαίες μελιτζάνες φλάσκες κομμένες κατά μήκος σε φέτες 1 εκ.
2 πρέζες μοσχοκάρυδο σε σκόνη + έξτρα για πασπάλισμα
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ