Υλικά συνταγής
40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. ντοματοπελτέ + 1 κ.γ. ζάχαρη
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 λουκάνικα (200 γρ. το ένα) κομμένα σε κομμάτια 1,5 εκ. (προαιρετικά)
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ (400 γρ. το ένα)
3 πιπεριές, 2 κόκκινες + 1 πράσινη, κομμένες σε κύβους 2 εκ.
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1.400 γρ. χοιρινό (ωμοπλάτη) κομμένο σε κομμάτια 2-3 εκ.