Υλικά συνταγής
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες 1-1,5 εκ. ή σε μικρά κυβάκια 2-2,5 εκ.
50 ml κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα ή κάρυ σε σκόνη
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 πακέτο ζυμαρικό λαζανάκι ή λιγκουίνι ή ταλιατέλες
τριμμένη παρμεζάνα για πασπάλισμα στο σερβίρισμα