Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ελαφρύ μοσχαράκι Στρογγανόφ με σάλτσα γιαουρτιού

Ελαφρύ μοσχαράκι Στρογγανόφ με σάλτσα γιαουρτιού

11 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ελαφρύ μοσχαράκι Στρογγανόφ με σάλτσα γιαουρτιού

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1-2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο ή φρέσκα φύλλα μαϊντανού
500 ml ζωμό κοτόπουλο
1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
200 γρ. sour cream ή 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό+ 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα, κομμένα σε φέτες (ή champignon σε κονσέρβα)
800 γρ. μοσχάρι (ποντίκι, κιλότο ή νουά)
3 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι πιπέρι
400 γρ. χυλοπίτες χωριάτικες ή Μετσόβου ή Πηλιορείτικες (ή λαζάνια ή παπαρδέλες)
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...