Υλικά συνταγής
1 αγγούρι κομμένο κάθετα και σε φέτες
800 γρ. παϊδάκια αρνίσια (κατά προτίμηση από μπούτι μικρού αρνιού)
1/2 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών
1 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη Αραβική πίτα + λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα της πίτας
60 ml (1/4 φλ.) ελαιόλαδο
1 λεμονιού το χυμό και το ξύσμα
φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
350 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
150 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους