Υλικά συνταγής
2 ½ φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
1 φλ. τσαγιού ανάμεικτα λαχανικά (καρότα, καλαμπόκι, αρακάς, φασολάκια κ.λ.π.), κατεψυγμένα καλά αποψυγμένα [*]
1 μεγάλο (ή 2 μικρά) ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 κ.σ. πελτές διαλυμένος σε ½ φλ. τσαγιού ζεστό νερό
2 φλ. τσαγιού τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη, κίτρινο τυρί που λιώνει επιλογής σας (τσένταρ, γραβιέρα, κασέρι, ένταμ, γκούντα κ.λ.π.)