Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
1 μεγάλο καρότο, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από σπάλα ή μπούτι
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα πυρέξ
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, ανακατεμένος σε 250 ml νερό, μέχρι να διαλυθεί
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
250 γρ. τριμμένα ανάμεικτα κίτρινα τυριά της αρεσκείας σας