Υλικά συνταγής
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κολοκύθια, κομμένα σε μεγάλα τετράγωνα
1 φλ. τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
3 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
5 μελιτζάνες τσακώνικες κομμένες σε μεγάλα τετράγωνα
1½ κιλό μοσχάρι (σπάλα), κομμένο σε μπουκιές
6 ώριμες ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
3 πατάτες, καθαρισμένες, κομμένες σε μεγάλα τετράγωνο ή κυδωνάτες
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε τετράγωνα
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε τετράγωνα
4 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο ή 1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο