Υλικά συνταγής
255 γρ. βρασμένο αρακά από κονσέρβα καλά στραγγισμένο σε απορροφητικό χαρτί ή κατεψυγμένο αρακά, ξεπαγωμένο, ελαφρώς μαγειρεμένο για να μαλακώσει και καλά στραγγισμένο σε απορροφητικό χαρτί
1/4 φλ. τσαγιού κομμένα σε λεπτές φέτες φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο το άσπρο μέρος)
3 κλωναράκια 7,5 εκ. (το πράσινο μέρος μόνο) από φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη διακόσμηση)
1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα (ίσως χρειαστούν 3-4 κ.σ. επιπλέον μαγιονέζα)
1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό επιλογής σας
7 φλ. τσαγιού, μικρά κυβάκια, από βρασμένες πατάτες (σε αλατισμένο νερό)
3 πιπεριές Φλωρίνης ψητές από βάζο, καλά στραγγισμένες και στεγνωμένες, κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο σέλερι