Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κοτόπουλο Ιταλικό “Βεζούβιο”

Κοτόπουλο Ιταλικό “Βεζούβιο”

14 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κοτόπουλο Ιταλικό “Βεζούβιο”

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2/3 – 1 φλ. τσαγιού φρέσκο ή κατεψυγμένο και αποψυγμένο αρακά
2 κ.σ. βούτυρο
? φλ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου
4 μπούτια κοτόπουλο (περίπου 700 γρ.) το επάνω μέρος μόνο, με το δέρμα και το κόκκαλο
½ φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού φρεσκοστυμένο
μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
500-600 γρ. πατάτες baby κομμένες στη μέση ή κανονικές πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. νιφάδες κόκκινης τριμμένης πιπεριάς (προαιρετικά)
½ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...