Υλικά συνταγής
1 κ.γ. αλάτι (αυξάνετε την ποσότητα κατά βούληση)
2-3 μεγάλα καρότα (ή καροτάκια baby)
1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί (αν δεν θέλετε το κρασί προσθέστε επιπλέον ζωμό)
1 μικρό λευκό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Για τα λαχανικά και τη σάλτσα
1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι (αυξάνετε την ποσότητα κατά βούληση)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, σπασμένες
Για το χοιρινό και τα καρυκεύματα
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κ.γ. αποξηραμένο)
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή βοδινού