Υλικά συνταγής
1 γαλοπούλα βάρους 2,5-3 κιλά
1 μικρό κρεμμύδι ξερό (100 γρ.), κομμένο στη μέση
120 γρ. (1/2 κούπα) ελαιόλαδο
1 πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους
30 γρ. (2 κ.σ.) μουστάρδα
60 γρ. (4 κ.σ.) ξύδι ροδιού
1 πορτοκάλι κομμένο σε κύβους
300 γρ. ανάμεικτα σαλατικά + baby σπανάκι, πλυμένα και κομμένα σε σαλάτα
300 γρ. ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
1/2 κούπα καρύδια, χοντροκομμένα
2 τεμάχια αστεροειδή γλυκάνισο