Υλικά συνταγής
450 γρ. αρακάς, φρέσκος (αγοράζουμε περίπου 1 κιλό, γιατί θα έχουμε φύρα στο καθάρισμα) ή κατεψυγμένος
1/2 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα του, ψιλοκομμένα
4 μέτρια ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα σε ψιλά καρέ
800 γρ. μοσχάρι, κατά προτίμηση σπαλομίτα ή ελιά, κομμένο σε κύβους περίπου 2 εκ.
1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, με το χυμό τους, χοντροκομμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. δεντρολίβανο, ξερό, καλά κοπανισμένο