Υλικά συνταγής
1 κοτόπουλο, περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε 8 κομμάτια
1 γεμάτη κ.σ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη
800 γρ. πατάτες baby, καθαρισμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
20 γρ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1/2 κ.γ. σε σκόνη
3 κλαδάκια θυμάρι, μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα, ή 1½ κ.γ. αποξηραμένο
1 κλαδάκι δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
1 μικρή κόκκινη πιπεριά τσίλι, φρέσκια ή ξερή, ψιλοκομμένη (ή 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό)
1 κ.γ. κόλιανδρος αποξηραμένος, σε σκόνη