Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
3 μέτρια καρότα, κομμένα σε ροδέλες
3 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί φρουτώδες (π.χ. Αγιωργίτικο ή άλλο επιλογής σας)
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
20 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο (κοκκάρια) ή baby κρεμμυδάκια “πέρλες”
4 κλωνάρια μαϊντανό φρέσκο
450 γρ. φρέσκα μικρά (baby) μανιτάρια ολόκληρα
1.400 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κιλότο ή σπαλομίτα χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους 4 εκ., σε θερμοκρασία δωματίου
6 φέτες μπέικον κομμένες σε φέτες 2 εκ. περίπου
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι
1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο