Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών (κατά προτίμηση χωρίς το κουκούτσι τους)
8 μπούτια κοτόπουλο, μόνο το επάνω μέρος του μηρού, με το κόκκαλο και τη πέτσα τους
1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μικρούς κύβους (κατά προτίμηση κίτρινο όχι κόκκινο)
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη (αναμεμειγμένη μέσα στα ντοματάκια κονκασέ)
800 γρ. (2 κονσέρβες) Ντοματάκια κονκασέ
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας (διαλυμένος μέσα στα ντοματάκια κονκασέ)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
ρύζι μακρύκοκκο πιλάφι για συνοδευτικό
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού φέτα, ψιλοθρυμματισμένη