Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κομμάτια των 2 εκ. περίπου
1½ φλ. τσαγιού ζεστός ζωμός λαχανικών
1/3 φλ. τσαγιού μέλι θυμαρίσιο
1/3 φλ. τσαγιού μουστάρδα προτιμότερο πικάντικη
1 μεγάλο κομμάτι φλούδα από ακέρωτο, βιολογικό πορτοκάλι
4 σκελίδες σκόρδου, κοπανισμένες
4 χοιρινά κότσια ( περίπου 1.500 γρ. το ένα, με το κόκαλο. Το κάθε κότσι αντιστοιχεί σε 2 μερίδες)