Υλικά συνταγής
100 γρ. (6½ κοφτές κουταλιές) βούτυρο
½ φλ. σάουαρ κριμ (Sour Cream) ή στραγγιστό γιαούρτι
1½ κιλό περίπου φτερούγες κοτόπουλου σε θερμοκρασία δωματίου (είναι απαραίτητο)
2 κουταλιές πολύ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι (ή κρεμμύδι)
1/3 φλ. πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι 1 κοφτό κουταλάκι περίπου, τρυφερά κλωνάρια σέλινου για το σερβίρισμα.
1 κοφτό κουταλάκι τριμμένο σκόρδο
50 γρ. τυρί μπλε (Blue Cheese) λιωμένο με πιρούνι (1/3 φλ. περίπου)
½ φλ. καυτερή σος τσίλι (Hot Chilli Sauce) ή γλυκιά σος τσίλι (Sweet Chilli Sauce)