Υλικά συνταγής
1 μεγάλο, ώριμο αβοκάντο ξεφλουδισμένο σε μικρά κομματάκια
1 φλ. τρυφερά αγγουράκια σε μικρά κομματάκια
1 φλ. καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο
½ κοφτή κουταλιά μουστάρδα
1 φλ. ντομάτες σε μικρά κομματάκια
½ φλ. πιπεριά (όποιο χρώμα θέλετε) σε μικρά τετραγωνάκια
1 φλ. ρύζι Καρολίνα ή πάρμποϊλ
½ φλ. τριμμένο τυρί τσένταρ ή γκούντα (προαιρετικά)
1 κονσέρβα (400 γρ. περίπου) μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα