Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
½ – ? φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
250 ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ή 4-5 κ.σ. βούτυρο
225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα
500 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Για τη σάλτσα μανιταριών:
900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά
1 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά (μπαχάρι, κανέλα, γαρύφαλο)
225 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη