Υλικά συνταγής
2 µεγάλα αβγά, ελαφρά χτυπηµένα
2 φλ. ζωµός βοδινού (σπιτικός ή φτιαγµένος µε ½ κύβο και νερό)
1 µικρό καρότο ψιλοκοµµένο ή τριµµένο
1 κιλό ανάµικτος κιµάς (χοιρινός + βοδινός)
1 µέτριο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο + 4 κουταλιές επιπλέον
2 κουταλιές ψιλοκοµµένος µαϊντανός + 1 κουταλιά επιπλέον
4-5 µέτριες πατάτες σε κύβους (ξεφλουδισµένες ή µε τη φλούδα τους)
2 γεµάτες κουταλιές ψιλοκοµµένο σέλινο
½ φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά)
1 ½ κουταλάκι ξεφυλλισµένο θυµάρι