Υλικά συνταγής
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. βούτυρο γάλακτος (προμηθευτείτε βούτυρο γάλακτος καλής ποιότητας, όχι μαργαρίνη)
1-2 σκελίδες σκόρδο πολύ πολύ ψιλοκομμένες ή πολτοποιημένες
1,5 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
1 κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
γραβιέρα ή κασέρι σε μεγάλους κύβους
1 μπαλάκι μοτσαρέλα φρέσκια στραγγισμένη από τα υγρά της, κομμένη σε μεγάλους κύβους